.

Panyekel DUNYA SUXYS
DUNYA SUXYS

.

SUXYS NETWORK®

SUXYS® mangrupikeun Platform Utama pikeun Nyiptakeun sareng Ngabantosan Pembentukan Lembaga Keuangan di Afrika Asia Kalér sareng Amérika Kidul, Éropa, Oséania.
SUXYS® nawiskeun palanggan sareng pangguna na solusi propésional pikeun Lembaga Keuangan, saperangkat alat: Konsultasi, Software, Solusi Manajemén, Halaman Wéb, Pangropéa, jsb.
SUXYS® nawiskeun pangguna na aksés kana jaringan internasionalna sareng kéngingkeun Kodeu Identipikasi Unik (KODE SUXYS) ogé pikeun layanan olahtalatah kauangan pikeun lembaga kauangan (duanana diatur sareng henteu diatur).

 

SUXYS® ngagaduhan jaringan internasional agén, ahli hukum, akuntan sareng ahli sanésna dina nyiptakeun sareng ngatur lembaga kauangan di langkung ti 193 nagara. SUXYS® nawiskeun dukungan lengkep atanapi kartu piwuruk sareng bantosan administrasi dina kerangka yayasan lembaga kauangan, aplikasi lisénsi, perbankan atanapi perkenalan kauangan.

.

.

bank

Perusahaan Keuangan Lembaga Keuangan - Lisénsi Perbankan Bantuan - Platform manajemén sareng Halaman Wéb (kantor tukang sareng payun) perbankan online

.

EMI

Perusahaan Keuangan Lembaga Keuangan - Bantuan Lisénsi EMI - Platform manajemén online sareng Halaman Wéb (kantor tukang sareng payun)

.

INSTITUSI

Perusahaan Keuangan Lembaga Keuangan - Henteu diatur - Setél Kepatuhan - Platform manajemén online sareng Halaman Wéb (kantor tukang sareng kantor payun)

.

dagang

Perusahaan Keuangan Lembaga Keuangan - Bantuan Lisensi Dagang - Platform Manajemén sareng Halaman Wéb - Bagan Langsung (kantor tukang sareng kantor payun) online

calo

Pembuatan Perusahaan Keuangan - Bantuan Lisensi Calo - Platform Manajemén sareng Halaman Wéb - Bagan Langsung (kantor tukang sareng payun) tina Calo Online

ngarobah

Nyiptakeun Perusahaan - Ngarobih Bantuan Lisénsi - Platform Manajemén sareng Halaman Wéb - Mata Artos Langsung (kantor tukang sareng payun) Parobihan Online

PEMBAYARAN

Pembuatan Perusahaan Keuangan - Bantuan Lisensi Pembayaran Éléktronik - Platform Manajemén sareng Halaman Wéb - (kantor tukang sareng payun) tina Pembayaran

CRYPTOCURRENCIES

Pembuatan Perusahaan Keuangan - Bantuan Lisensi Uang Éléktronik - Platform Manajemén sareng Halaman Wéb - (kantor tukang sareng payun) EMI

.

 

Agénsi Penggabungan Anjeun di 193 Nagara! Pendakan Fidulink.com

.

.

 

                         

.

yurisdiksi AFRIQUE

SUXYS NETWORK AFRICA Panyekel
SUXYS NETWORK AFRIKA

.

yurisdiksi Eropa

SUXYS NETWORK EUROPE Placeholder
SUXYS JARINGAN Éropa

.

yurisdiksi Amerika

america fidulink Placeholder
amerika fidulink

.

yurisdiksi ASIE

Panyekel Daérah Jaringan ASUS SUXYS ASIA
Jaringan ASUS SUXYS

.

yurisdiksi Oséania

SUXYS OCEANIA NETWORK Panyekel
NETWORK SUXYS OCEANIA

.

yurisdiksi AS - Kanada

SUXYS NETWORK CANADA Placeholder
SUXYS NETWORK CANADA

LABEL PUTIH + API

 

 

 

PREPAID KARTA - GARANSIJANG

LISENSI KEUANGAN - BANKING

Pamasangan + KASUSUHAN

LABEL DIRI

Kacipta sareng definisi labél anjeun nyalira (Nami), logo, kode warna, gambar pikeun nangtung ti batur sareng ngajantenkeun anjeun unik. Wawancara 1 jam kalebet sareng désainer grafis kami

NAMA DOMAIN

1 nami domain anu dipersonalisasi kalebet kana .com atanapi .fr atanapi .co.uk… numutkeun pilihan anjeun. Platform nganggo nami domain anu dipersonalisasi bakal ngajantenkeun unik sareng gampang pikeun palanggan anjeun pikeun mikawanoh.

PLATFORM WEB

1 Halaman web paméran + 1 intranet (Wewengkon palanggan) dina gambar anjeun. Sértipikat kaamanan SSL pikeun nawiskeun palanggan anjeun kaamanan total sareng halaman wéb anu propésional.

AKSOMBOD

1 Hosting situs wéb + intranet sadayana inpormasi sareng henteu terbatas pikeun nawiskeun para nasabah gancang navigasi sareng total kaamanan data anjeun. Dukungan teknis kalebet 1 taun.

PAGBELAS LABEL

Bagikeun gampang sareng gancang tina smartphone atanapi komputer anjeun. Kantun ngirim saham média sosial tina akun média sosial anjeun sareng hiji klik.

KAD LABEL

Modél kartu 3 anu sayogi sareng logo anjeun! Anggota anjeun bakal nampi kartu debit anjeun kalayan logon anjeun dina raraga sederhana tina akunna.

AKAUN

Akun swasta atanapi perusahaan kabuka dina sababaraha klik dina platform anjeun! Nawaran konsumén anjeun, babaturan sareng anggota kulawarga multi-mata uang sareng akun nominatif.

manajemén

Sepuhna otomatis. Anjeun kedah promosikeun platform anjeun! Lembaga Keuangan kami sareng agén na ngalaksanakeun sadaya manajemén administrasi sareng transaksi dina platform.

Email

10 email profesional sareng 10 alihan email anu kalebet kana paket anjeun kanggo nyayogikeun palanggan nganggo alamat email propésional dina gambar labél sareng nami domain na.

sah

Kumpulan dokuméntasi, kontrak, kaayaan umum, bentuk sareng dokumén hukum anu sanés anu ngagaduhan gambar labél anjeun. Perlindungan total pikeun anjeun sareng konsumén.

KOMUNITAS VIRTUAL

Kalayan alamat bergengsi sareng nomer telepon pribadi kalebet - tawarkeun palanggan pikeun pangrojong pelanggan sanaos anjeun henteu sayogi sareng sepanjang waktos.

HAYATAN

Pangmayaran otomatis sareng bulanan komisi anjeun tanpa aya wates jumlah ... Konsultasi komisi anjeun sacara real time ti daérah pribadi anjeun.

TANPA GAMPANG

Mayar di padagang teu kontak. Tina E-banking anjeun sareng telepon anjeun. Perlindungan tambahan pikeun panangtayungan data kauangan anjeun.

BAYAR TEMBANG

Mindahkeun internal énggal lengkep dina jaringan Labél SUXYS ® . Kirim pembayaran nganggo hiji klik langsung ka akun panarima.

PUNGSA PESERAN

Kirim pangmayaran dina sadetik! Kalayan pesen ka anu nampi! Henteu aya biaya mayar sareng mindahkeun internal ka jaringan Label SUXYS ®

E-KOMERSITI

Nampi pembayaran ti pangguna Labél ayeuna! Henteu aya biaya mayar! Teu aya biaya atur! Komisi ngeunaan top-up universal.

PREPAID

Ngamuat deui sareng Nampi kiridit digital prabayar sareng token langsung tina labél kauangan atanapi perbankan anjeun (muatkeun fisik atanapi maya palanggan / panyadia anjeun).

PERUBAHAN KURENTEN

Dibeuli sareng Dijual atanapi tukeur mata uang (Mata Artos: Digital atanapi Fiat) langsung online tina solusi Label Bodas anjeun atanapi Sambungkeun akun SUXYS ® 

KORESPONDEN

Kantun ngirim sareng nampi artos "digital" atanapi "fiat" anjeun nganggo Jaringan SUXYS® sambungan di Afrika, Asia, Amérika, Éropa, Oséania.

INSTRUMEN

Nampi sareng ngédit sareng ngirim instrumén "Fiat" atanapi "Digital" ka pangguna anu kadaptar dina Jaringan SUXYS ® atanapi pangguna SUXYS CONNECT®

PAMASARAN & PANGBAGIAN API

-

SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS

-

API & BUBUKA

-

SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS
SUXYS

SUXYS ® NYEBUTAN + KAGIATAN

PILIHAN SOLUSI JEUNG JASA + DUKUNGAN TEKNIKAL

WEBSITE + APLIKASI

JIEUNAN Hareupeun Anjeun Ku SUXYS ®

 

0% aman
0% Jaringan
0 duit nu dipake di sahiji nagara
0 bayaran
0 LABEL PUTIH

.

Suxys Mine ngajalankeunana di tukang.
×
KODE SUXYS®
×
SUXYS NETWORK®
×
KODE SUXYS®
×
SUXYS NETWORK®
X